headerphoto
Διαφήμιση
‘’Καθαρίζουν ‘’ από την πρώτη Κυριακή Γκίζας ,Κωνσταντάρας ,Καπεντζώνης ,Τριανταφυλλάκης PDF Εκτύπωση E-mail

 

 

ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΜΑΣ

 Σαράντα ημερες πρίν τίς Δημοτικές εκλογές, και λίγες ημέρες πριν ‘’κλειδώσουν ‘’τα ψηφοδέλτια, τόσο πιο πολύ ξεκαθαρίζει το εκλογικό τοπίο . Ευνοϊκές δείχνουν να είναι οι συνθήκες για επανεκλογή των νυν Δημάρχων από τον πρώτο γύρο για την επόμενη πενταετία πιάνοντας το όριο του 43% των ψήφων.  

Σύμμαχο τους έχουν  το σημαντικό έργο της τετραετίας , η ένταξη στα ψηφοδέλτια των περισσότερων νυν προέδρων που είχαν εκλεγεί με ανεξάρτητα ψηφοδέλτια το 2019, οι  πολλές δυνατές νέες υποψηφιότητες, και η πολιτική συγκυρία πού επηρεάζει την ψήφο σε πολύ μεγάλο ποσοστό πάντα σε όλες τις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές.

 

Στο Δήμο Ναυπακτίας ο Δήμαρχος Βασίλης Γκίζας όλα δείχνουν  ότι εκλέγεται  από την πρώτη Κυριακή  ,καθώς το εξαιρετικό  έργο,  η οργανωτικότητα, η εντιμότητα, το ήθος, η ευπρέπεια,   η  μεθοδικότητα,  ακόμη η εξωστρέφεια και η προβολή τού  Δήμου Ναυπακτίας  αναγνωρίζονται  από πολύ μεγάλο ποσοστό της κοινωνίας.

Μέ  μεγάλη διοικητική εμπειρία και συνέπεια λόγων και έργων  αφού η τετραετία  με τον Βασίλη Γκίζα ως Δήμαρχο, παρά τις τεράστιες δυσκολίες  από τα  χρόνια της καραντίνας,  και τής ενεργειακής κρίσης , είχε θετικό αποτέλεσμα  στο Δήμο, τόσο στην τουριστική της ανάπτυξη, όσο και σε επίπεδο έργων και υποδομών.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του η Δημοτική αρχή έδειξε ενδιαφέρον για τα θέματα της καθημερινότητας των πολιτών όλων των Δημοτικών Ενοτήτων της Ναυπακτίας , όπου έγιναν  σημαντικά έργα

Η υποψηφιότητα του Δημάρχου έχει αναπτύξει  μια μεγάλη δυναμική και υπεροχή  πού την καταγράφουν  οι τελευταίες σφυγμομετρήσεις  και το επιβεβαιώνουν γιατί:

1)Διαθέτει έναν πολυσυλλεκτικό και υπερκομματικό συνδυασμό, με ανθρώπους οι οποίοι μπορεί να έχουν διαφορετικές … αφετηρίες, όμως έχουν ως πρωταρχικό στόχο το καλό του τόπου τους.

2)Έχει πολλές νέες άφθαρτες ποιοτικές υποψηφιότητες, στα Δημοτικά και Τοπικά ψηφοδέλτια , άτομα με υψηλό μορφωτικό επίπεδο, με προσφορά ,εμπειρία και μεγάλη αποδοχή στην κοινωνία .

3)Τώρα εχει τό 85% των ανεξάρτητα εκλεγμένων Τοπικών Προέδρων πού συμπεριλαμβάνονται στα ψηφοδελτιά του

(ελάχιστες θά ειναι οι Τοπικές Κοινότητες πού δεν θα πάρει την πρώτη θέση) .

4)Δρομολόγησε έργα και παρεμβάσεις πού θα αλλάξουν το μέλλον της Ναυπάκτου και της Ναυπακτίας

 Καταγραφή κατά  Δημοτική Ενότητα : 

Δ.Ε ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ Στη πολυπληθέστερη   Δ.Ε ,  η Δημαρχιακή παράταξη  προηγείται σταθερά,  και η διαφορά  διευρύνεται καθημερινά μετά τίς πολλές  νέες  υποψιότητητες πού έδωσαν νέα δυναμική στην παράταξη Γκίζα . 

Δ .Ε ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ : είναι η μοναδική Δημοτική Ενότητα πού φαίνεται να παιχτεί ‘’ντέρμπυ’’. 

Δ.Ε ΧΑΛΚΕΙΑΣ :η διαφορά  τού πρώτου Γκίζα  με τον δεύτερο είναι  μεγάλη. 

ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ (Δ.Ε ΑΠΟΔΟΤΙΑΣ ,ΠΛΑΤΑΝΟΥ,ΠΥΛΛΗΝΗΣ): Ειναι λαθος  ότι η Δ.Ε Ναυπάκτου ‘’μετράει’’  εκλογικά λόγου πληθυσμού ,εντούτοις η πραγματικότητα είναι διαφορετική και έχει επιβεβαιωθεί σε όλες τις Δημοτικές εκλογές, ότι ο πρώτος στην Ορεινή Ναυπακτία εκλέγεται Δήμαρχος ή όποιος έχασε την Ορεινή Ναυπακτία έχασε και τίς εκλογές. 

Και αυτό προκύπτει γιατί η Ορεινή Ναυπακτία έχει συνολικά 3.764 ψηφοφόρους ( δημοτικές εκλογές Μάιος 2019) σχεδόν όσους έχουν μαζί η Δ.Ε Αντιρρίου 2.009 και η Δ.Ε Χάλκειας 2.188. 

Στα Ορεινά η επικράτηση του Δημάρχου  Βασίλη Γκίζα είναι  σαρωτική   η  διαφορά από τον δεύτερο φτάνει περί τους 1.000 ψήφους  . ( Το 2019 ήταν περί τους 600, στα χωριά είναι λίγοι οι ψηφοφόροι και πιό εύκολα καταγράφονται οι προθέσεις τους)

Όλες οι εκτιμήσεις δείχνουν ότι έχει διαμορφωθεί μια πρωτιά πού συνεχώς αυξάνει  και πού δείχνει ότι με  βεβαιότητα  ο Βασίλης Γκίζας θα περάσει τον πήχη του 43%   από την πρώτη Κυριακή

 

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο 

 

Στο Δήμο Θέρμου ο νυν Δήμαρχος Σπύρος Κωνσταντάρας ειναι κυρίαρχος καί πάει για τρίτη θητεία . Στο Θέρμο το σημαντικό έργο του νυν Δημάρχου στις δύο θητείες του αναγνωρίζεται από μεγάλο ποσοστό των πολιτών τόσο στην Πόλη τού Θέρμου όσο στις πεδινές κοινότητες αλλά και στο Ορεινό Θέρμο. Και εδώ κάνουν την μεγάλη διαφορά η παρουσία στον συνδυασμό του πολλών νυν ανεξάρτητα εκλεγμένων Τοπικών προέδρων αλλά και πλήθος ικανών νέων υποψηφίων . Στό Θέρμο βέβαια συζητείτε οχι η δευτερη Κυριακή παρά μόνο τό  ποσοστό πού θα λάβει η Δημαρχιακή παράταξη .

 

 

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο 

Στη Δωρίδα ο Γιώργος Καπεντζώνης έχει έναν ‘’στρωμένο ‘’ και νοικοκυρεμένο Δήμο με λύση πολλών  σοβαρών χρόνιων προβλημάτων  των Τοπικών κοινοτήτων στα δώδεκα χρόνια της Δημαρχίας του .

Είναι ο Δήμος των εννέα  γαλάζιων σημαιών .Η πρόσφατη  συμμαχία του  νυν Δημάρχου με τον Τ. Φλώρο και η  παρουσία στον συνδυασμό  πολλών ανεξάρτητων   εκλεγμένων Τοπικών προέδρων  και πολλών νέων  υποψήφιων  με  μεγάλη αποδοχή στην κοινωνία του δίνουν αέρα νίκης από την Πρώτη Κυριακή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Τον πιο βαριά ‘’ασθενή ‘’ Δήμο τού Νομού τον Δήμο Ξηρομέρου ανέλαβε να ‘’γιατρέψει ‘’ ο Ναυπάκτιος γιατρός με καταγωγή από το Διασελάκι Γιάννης Τριανταφυλλάκης .Και όχι μόνο τον έβγαλε από την ‘’εντατική ‘’ αλλά όχι μόνο τον έχει νοικοκυρέψει ,   αλλά κατάφερε να αντιμετωπίσει ‘’εντατικά ‘’ τα χρόνια καθημερινά προβλήματα των Κοινοτήτων. Και η μεγάλη πλειοψηφία των Δημοτών αναγνώρισαν την συνεχή προσπάθεια ,το ήθος ,και το έργο του και μαζικά πλαισιώνουν τα ψηφοδέλτια του υποψήφιοι με εμπειρία αλλά κυρίως νέες και νέοι. Και στο Δήμο Ξηρομέρου οι νυν πρόεδροι κατά μεγάλη πλειοψηφία είναι υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο του Δημάρχου .Οι εκτιμήσεις και εδώ λένε ότι θα περάσει ‘’αέρας ‘’ το 43% με την πρώτη.