headerphoto
Διαφήμιση
Ευχαριστήρια επιστολή εμπόρων Αντιρρίου στην Γέφυρα για την καμπάνια PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 08 Νοέμβριος 2017 00:01

 

Αποτέλεσμα εικόνας για γεφυρα ριου

 

Με επιστολή που απέστειλε στην εταιρία Γέφυρα ΑΕ, ο πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών Αντιρρίου, ευχαριστεί την εταιρία για την καμπάνια οδικής ασφάλειας με την προσφορά καφέ στο Αντίρριο.

Δείτε αναλυτικά την επιστολή του προέδρου:

Προς:

Κύριο Παναγιώτη Παπανικόλα

Πρόεδρο ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.

Αξιότιμε κύριε Παπανικόλα,

Η πρωτοποριακή τριήμερη καμπάνια της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. και της εταιρείας VINCIγια την υπνηλία στην οδήγηση σε συνδυασμό με προσφορά καφέ στο Αντίρριο, στέφθηκε από επιτυχία, ενθουσιάζοντας τους επαγγελματίες της πόλης μας.

Ήταν εξαιρετικά ενθαρρυντικό για εμάς να βλέπουμε περαστικούς να έρχονται στο Αντίρριο με αφορμή τον καφέ, να προβαίνουν σε επιπλέον αγορές και να δηλώνον ότι θα έρθουν ξανά στο μέλλον.

Αυτές οι τρεις ημέρες έδωσαν ανάσα και αισιοδοξία στις τοπικές επιχειρήσεις, δημιουργώντας ένα αίσθημα αναγνώρισης των ειλικρινών προθέσεων της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. απέναντι στον τόπο μας.

Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε ότι από τότε που ως νέα διοίκηση της Ένωσης μας σας απευθύναμε επιστολή (14/7/2017) για να μας γνωρίσετε το σχεδιασμό σας ως προς το Αντίρριο, μας απαντήσατε γραπτώς άμεσα.

Στη συνέχεια, πάντα μέσα από αμεσότητα και διάλογο μαζί μας αρχίσατε να υλοποιείτε πλάνο εκδηλώσεων που θα απέφεραν όφελος στην οικονομική ζωή της μικρής πόλης μας, ξεκινώντας από τη συναυλία της ορχήστρας «Μίκης Θεοδωράκης» που δυστυχώς ακυρώθηκε.

Γνωρίζουμε ότι και πριν αυτήν, η εταιρεία σας είχε δείξει διάθεση να στηρίξει οικονομικά τόσο το πανελλήνιο τουρνουά μπιτς-βόλει, όσο και να δώσει μερίδιο από τις δραστηριότητες της διοργάνωσης “BridgeExperience” στο Αντίρριο.

Έχετε ήδη προβεί σε δύο εκδόσεις φυλλαδίων ανάδειξης του Αντιρρίου (η μία μάλιστα είναι πολυτελής).Ένα βίντεο υψηλής αισθητικής για την προώθηση του Αντιρρίου κατά τη θερινή σεζόν 2018 είναι ήδη έτοιμο μέσα από ενέργειές σας.

Επίσης δεν ξεχνάμε ότι εδώ και καιρό ένα λάβαρο με το σύνθημα «Πάρτε μια ανάσα στο Αντίρριο» καλωσορίζει τους ταξιδιώτες που πλησιάζουν στο σταθμό διοδίων της γέφυρας που μας ενώνει με την υπόλοιπη Ελλάδα και την ορατή ανάπτυξη, πιο εύκολα και πιο σύντομα από ποτέ.

Ήταν ακριβό δώρο για εμάς που τις τρεις μέρες της καμπάνιας, οι εισπράκτορες των διοδίων (μεταξύ των οποίων και αρκετοί Αντιρριώτες) υπερέβαλαν εαυτούς,διανέμοντας έντυπο υλικό και κατατοπίζοντας με ευγένεια τους διερχόμενους, για το πώς θα εισέλθουν στο Αντίρριο και πώς θα ανταλλάξουν τα δύο κουπόνια που προσφέρατε με δωρεάν καφέ.

Δεν παραγνωρίζουμε το οικονομικό σκέλος της άμεσης συνεισφοράς της εταιρείας σας προς τις επιχειρήσεις μας, αφού θα καταβάλλετε το κόστος του καφέ που πωλήθηκε.

Οφείλουμε όμως να σας απευθύνουμε έπαινο και θερμές ευχαριστίες για το έμψυχο δυναμικό  σας, που μας ευεργέτησε, καταθέτοντας κόπο και επαγγελματισμό. Κατόπιν αυτού, σας ενημερώνουμε ότι θα αποστείλουμε ευχαριστήρια επιστολή στο σωματείο εργαζομένων σας.

Μπορούμε να αντιληφθούμε ότι οντότητες πολύ μεγαλύτερες από τη δική μας θα επιθυμούσαν να διεκδικήσουν τα οφέλη που απολαμβάνουμε εμείς, καταβάλλοντας πάρα πολύ σημαντικά ανταλλάγματα.

Εκτός από όλα τα παραπάνω, η εταιρεία σαςέδωσε σάρκα και οστά σε ένα όραμα που λέγεται «Αντίρριο – Ενδιάμεσος Σταθμός Αυτοκινητοδρόμων»,δίνοντας σε εμάς τεχνογνωσία και μέσα για να το υλοποιήσουμε.

Τιμώντας την αποδεδειγμένη προσήλωση της εταιρείας που διευθύνετε σε δεσμεύσεις που γίνονται πράξεις, σας παρακαλούμε να δεχθείτε τις θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες μας για όσα κάνετε τόσο υπέρ του δικού μας σωματείου, όσο και υπέρ των άλλων σωματείων του Αντιρρίου.

Αντίρριο 6 Νοεμβρίου 2017

Με τιμή

Παναγιώτης Τσουκαλάς

Πρόεδρος Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών Αντιρρίου

ΣΗΜ. Ο πρόεδρος απέστειλε αντίστοιχη επιστολή αναγνώρισης και ευχαριστίας και στο Σωματείο Εργαζομένων της Γέφυρας για την προσπάθεια που κατέβαλαν οι εργαζόμενοι στα διόδια επί τρεις ημέρες, κατευθύνοντας με επαγγελματισμό τους διερχόμενους προς τις οδικές εξόδους του Αντιρρίου.

 
Διαφήμιση